Žogi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latbuv 1

Rīga
Tāmēšana, celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība, ēku remonts, dzīvokļu remonts, kapitālais remonts, iekšdarbi, ārdarbi, apdares darbi, krāsošana, reģipsis, reģipša konstrukciju izbūve, starpsienas, flīzēšana, grīdu ieklāšana, lamināta ieklāšana, sienu remonts, špaktelēšana, mūrēšana, sienu līdzināšana, grīdu remonts, tapešu

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Skārda izstrādājumi Madona, skārdnieku darbnīca Madonā, skārdnieks Madonā, skārdniecība Madonā, Skārdnieku pakalpojumi Vidzemē, skārda detaļu izgatavošana, jumti, noteksistēmas, palodzes, fasādes materiāli, bitumena šindeļi, bezazbesta šīferis, Ārējās palodzes, skārda palodzes, skārda palodzes un teknes, gludais skārds, skārds,

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne LV-4604
ražošanas telpas, biroju ofisi. metāla loksnes, nerūsējošais tērauds, cinkotais metāls, stieples, žogi

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
disku atjaunošana, disku remonts, alumīnija profīlu krāsošana, margas krāsošana, vārtu pulverkrāsošana, žogi

Silver Dental, SIA

Lāčplēša 8-1, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Zobu higiēna Aizkrauklē, zobu higiēnists Aizkrauklē, zobu higiēna, zobu balināšana, zobu balināšana Aizkrauklē. Zobārstniecības pakalpojumi, Zobu ārstēšana un protezēšana, Endodontija, mutes dobuma kopšana, stomatologs, Terapija, zobu ķirurģija. Bērnu zobārstniecība, Bērnu zobu higiēna, Silanti.

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5a, Rēzekne LV-4601
Dzelzsbetona izstrādājumi, grodi, žogu pamatnes, grodu vāki, aku, kanalizācijas grodi, grodu pamatnes. Pamatu bloki, aku grodi, grodu vāki, lūkas. Žogu stabi, žogu stabu elementi, cepures. Ietvju plātnes, apmales. Pēdas. Teknes. Betona dekori. Beton lauva 1000x45 200 kg. Piegāde. Kravas auto ar manipulatoru. Stikls, stiklinieku darbi. Logu,

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Durvis, logi, celtniecība. Logi un durvis. Logi Latgalē. PVC, koka, alumīnija. Piegāde, montāža, demontāža. Metāla durvis, durvju ražošana, uzstādīšana. Visa veida celtniecības darbi. Guļbūves ražošana, lapenes, dārza mēbeles. Santehniskie darbi. Celtniecības darbi. Būvniecība. Apdares darbi. Remonta darbi. Jumiķu darbi. Logi Preiļos,

EI DĀRZI Olaines kokaudzētava

Turpinām strādāt klātienē!
Brankas , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3042
Par mums:

SIA “Olaines kokaudzētava” darbojas no 1994. gada, taču tās pirmsākumi meklējami ievērojami senākā pagātnē – ap 1960 gadu, kad Olaines novadā tika ierīkotas pirmās platības priežu un egļu stādu audzēšanai mežu atjaunošanai.

Patlaban veiksmīgi izdodas apvienot dekoratīvo stādu audzēšanu, Ziemassvētku eglīšu audzēšanu un kārklu vicu audzēšanu dzīvo žogu veidošanai. Šobrīd sortimentā ir vairāk nekā 700 dažādas formas un krāsu gammas skuju un lapu koki, dekoratīvie krūmi, stādi dzīvžogiem un vienkārši priekam. Esam paplašinājuši darbības virzienus - veicam dārzu ierīkošanas, apzaļumošanas un kopšanas darbus.

Mūsu devīze: Tikai Latvijā audzēts!

Jenotini.lv, Ogu aģentūra, SIA

Miera 39, Liepāja LV-3411
Apraksts:

Veicam augstspiediena un zemspiediena mazgāšanas un tīrīšanas darbus.

Tīram un mazgājam: Jumtus (atbrīvojam no apauguma un netīrumiem), notekrenes, visa veida fasāžu mazgāšana un atjaunošana (ķieģeļu, betona, minerālā apmetuma, kompozītmateriālu, koka, stikla). Bruģa augstspiediena tīrīšana un mazgāšana, terašu un lapeņu mazgāšana un tīrīšana no aļģēm, ķērpjiem utt. Žogu tīrīšana, augstpiediena mazgāšana. Saules paneļu attīrīšana noapauguma un netīrumiem. Lāsteku likvidēšana no jumtiem (ziemā).

Visus darbus veicam izvērtējot katru gadījumu atsevišķi. Tāpēc izvēlamies saudzīgāko tehnoloģiju konkrētā darba veikšanai. Pārsvarā pēc visu darbu pabeigšanas tiek uzklāts papildus aizsargklājums, kurš samazina netīrumu atkārtotu veidošanos un aizkavē ķērpju, aļģu atkārtotu augšanu.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

AKV-V, SIA, Kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī

Patversmes 9a, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un bronzas rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādi krāsu toņi melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana. Zīmēt skices pēc nepieciešamības. Ražošana žogi, soliņi. Izbraukšana pie klientiem. Individuāla pieeja katram klientam. Kvalitātes nodrošināšana. Izpilde paredzētajos termiņos kārtībā. Gravēšana – roku darbs!

Timbertime, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Produkcija:: ✓ APDARES DĒĻI - izgatavoti no egles, priedes vai lapegles. Var pasūtīt apstrādātus ar koksnes konservantiem vai antipirēnu, kā arī krāsot atbilstoši Jūsu prasībām. ✓ TERASES DĒĻI - ražoti no augstas kvalitātes priedes, egles vai lapegles. Piedāvājam gan gludus, gan rievotus dēļus. Terases dēļus var pasūtīt apstrādātus ar standarta zaļo vai brūno krāsu. Apstrādei savos autoklāvos izmantojam vakuuma-spiediena metodi. ✓ KONSTRUKCIJU MATERIĀLS C24 - kvalitatīvs un izturīgs karkasa materiāls. Balstoties uz tirgus pieprasījumu, varam piedāvāt vizuāli šķirotu un kalibrētu kokmateriālu ar stiprības klasēm C18, C24. ✓ ZĀĢMATERIĀLI - žāvētas koksnes priekšrocības salīdzinājumā ar nežāvētu ir stiprības īpašību uzlabošana, izolācijas uzlabošana, savienošanas iespēju paplašināšana, virsmas apstrādes iespēju paplašināšana, materiālu apstrādes vienkāršošana. ✓ GRĪDAS DĒĻI - grīdas dēļi no skujkoka, kur ražošanā tiek izmantota ēvelēta un apstrādāta priedes vai egles koksne. Zāģmateriāli tiek žāvēti līdz KD16% (±2%). Dēļi tiek apstrādāti, lai tos pirms ieklāšanas nav nepieciešams slīpēt. Pateicoties spundēm, grīdas dēļu ieklāt būs ērtāk. ✓ Visi profili tiek ražoti garumā no 1,8 m līdz 6 m. ✓ Iespējama piegāde visā Latvijā!

Labi jumti, SIA

Pils 14-1, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Montāžas un uzstādīšanas darbi:: ✓ PVC logi,  ✓ metāla jumta segumi,  ✓ metāla žogi, ✓ saidingi,  ✓ ūdens noteku sistēmas,  ✓ metāla sienu segumi,  jumta logi, ✓ bēniņu kāpnes,  ✓ šindeļi un bezazbesta loksnes.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Apraksts:

Kalto metālizstrādājumu izgatavošana un tirdzniecība.

Kalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli  vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Transporta, celtniecības tehnikas, ekskavatora noma, pakalpojumi visā Latvijā, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē